tiistai 4. joulukuuta 2012

Pink!

Nyt on tullu törsäiltyä lähi aikoina jonkin verran. Kun oon jo ostanut joitain joulu lahjoja ja ittelleni jotain. Tänään kävin Trendi jkengästä ostamassa ittelleni lämpöset talvi kengät kun ulkona on niinkylmä.Ostin ihan vaan mustat huopikkaat, kun ne o varmasti lämpöset (: Pitäisi kyllä ostaa jotkut kivat talvi kengät mutta kun ei oo mistään löytyny :/  (koitin tehdä noista kengistä teille gifiä mutta jostain syystä kone ei suostunut)






(kengät on tosi pehmeetä ja lämpöstä karvaa)

Sitten käytiin äitin kanssa kaupassa niin ostin pari hygienia juttua ja muuta kivaa (: Hintoja en muista kun  äiti maksoi. Mutta ostin uuden kasvo rasva kun vanha ei oo tarpeeks kosteuttava kun kuivuu iho heti kun tulee vähänkin pakkasta :( Niin tota päätin kokeilla (Neutrogenan sitä pink sarjaa). Ja samaa sarjaa oleva kuorintavoide. Noi molemmat tuoksuu tosi hyvälle vaikka kin aika vahvalle saa nähdä mitä naama tykkää. Voi olla että on liian tujun tuoksusta kun mulla on sen verran herkkä iho. Ja sitten ostin vielä L`oreal Parisin huuli kiillon sävyä 103. Oon halunnu ton siitä lähtien kun se tuli mutta ei oo tullu aikaseksi ostettua. Mutta nyt sain sen ! Ja piti sitä vielä ostaa pompuloita. Ne häviää jotenkin niin helposti aina johonkin :o 



 Taisin mainita tossa joskus kun kävin willassa niin sieltä tuli ostettua paita niin nyt saatte kuvia siitäkin. Ostin sen Spirit Storesta. Tykkään itse tosta tosi paljon se on ihanan leidi mäinen ja tosi kaunis. Kiertelin ympäri willaa ettien tollasta ja just ennen kun oltiin lähössä niin löysin sen sieltä ! 
Hintaa tolla kaunokaisella oli 29e, mutta sain opiskelija alennuksen niin sitten se maksoi ehkä noin 26e. En nyt muista ihan tarkkaa hintaa.

Kuvien laatu ei oo mikään paras koska ulkona oli ihan pilkko pimeää :(


4 kommenttia:

  1. hei kerro vähä enemmän ittestäs täällä:)) vaikja lempiruoka tai juoma :)

    VastaaPoista
  2. Juu tottakai, voin joku päivä tällä viikolla kun postaan niin kertoa vähän enemmän ittestäni((:!

    VastaaPoista
  3. Joo ois hyvä jos kertoilisit itestäsi

    VastaaPoista
  4. no tänään en kerkii postailemaan , mutta huomenna voinkin vaikka tehä(:

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! (: