sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Nightmare (:

On taas hurahtanu pari päivää siitä kun viimeksi postailin. Kun on ollut vapaata ja on tullu juhlittua itsenäisyys päivän kunniaks, käyty leffassa ja tietty laiskoteltua (:
Keskiviikko meni siis juhlien pikkujouluja kavereitten kanssa mitähän meitä oli noin 30 henkee (:

 Torstaina ei tullu tehtyä oikein mitään paitsi menin heidille ja autoin heidiä leipomaan pipareita ja sit juotiin kuumaa glögiä ja syötiin tuoreita pipareita :P



Heidin söpö kissa!

Perjantai aamuna kun olin heränny ja löhilly sängyssä kattellen leffaa telkkarista. Otin itteeni niskasta kiinni ja lähin lenkille samalla kävin hakemassa ittelleni salaatin ruuaksi pyrhöseltä.
Kun maha oli saatu täyteen päätin vielä tehdä lumityöt. Päivän aherrukset tehty ((:

Illenmalla lähettiin leffaan Pauliinan,Sanin ja Heidin kaa. Mentiin kattomaan Nightmare leffaan. Sen piti olla jännityselokuva, mutta ei kyllä ollu ihan sitä mitä odotettiin :D Elokuva oli pikemminkin komedia kun jännäri. Elokuvan aikana enemmänkin nauratti kun pelotti. Ja mä itte oon kyllä sellanen nössö että en uskalla kattoo mitään kauhuja tai oikeesti jännäreitä, mutta harvemmin kyllä kotimaiset leffat on niin pelottavia etten uskaltaisi kattoa ja tämäkään ei ollut yhtään pelottava. No ainakin sai nauraa (:
 Tänään eli sunnuntaina mentiin mun iskän, veljien, mun iskän puolen serkun ja sen äitin kanssa syömään hesaan Amarilloon. Oli tosi kivaa pitkästä aikaan kun nähdään yleensä vain näin joulun alla mikän on tosi harmi :/ Mutta hesassi aseman vieressä oli ihana luistin rata mihin oli aika moni jo mennyt , tuli heti jotenkin mieleen ihan joku leffa ja niin joulu fiilis (:

-Marty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! (: