sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Christmas gifts!

Viikonloppu meni taas jotenkin tosi nopeesti ohi ja en ehtinyt postailla. Joten saatte taas tälläsen postauksen koko viikonlopusta.
No perjantaina oli aika kiire, kun käytiin tyttöjen kanssa ostamassa toisillemme joulu lahjat. Jokainen saa siis ite päättää mitä halus ja sit me muut aina maksettiin se oltiin kyllä siissovittu että saa maksaa 30e. Lahjat me annettiin toisillemme vasta la kun pidettiin sillon ns. joulut se on ollu vähän niinkuy meijän perinne tosin yleensä ollan pidetty ne viikkoa ennen juoloa, mutta tänä vuonna se ei onnistu koska mä lähden ens viikon perjantaina.. No en vielä kerro minne mutta en siis mihinkään muuhun maahan. No kun oltiin hyöritty willassa ettimässä toisillemme lahjoja ni tuli nälkä ni mentiin sitten syömää bagelit arnoldsiin. Me lähettiin sanin kaa siitä sitten jäähallille kun mentiin kattoo matsia. Sen jälkeen menin kattoo donna koiraa ja vein sen ulos ja siinä sit oltiin ilta donnan kaa. Se oli siis meijän naapureilla. Kun niilllä oli vieraita ja kukaa ei jaksanu viedä sitä ulos ja äiti oli siellä ja pyysi mua ni tottakai menin. 


Lauantaina kävin aamusta willasta hakemassa sellasen hius donitsin sillä saa tosi kivan nutturan aikaseks. Ja keskustasta suuntasin kohti asemaan kun lähin käymää mummilla ja vaarilla. Mummi oli tehny mulle ruokaa ku olin kuolla nälkään. Joskus viiden aikoihin vaari vei mut atomille kun oli pakko keritä käymään tiimarissa niin kävin sitten riksun tiimarista hakemasta glittereitä kynsiä varten. Ja siellä oli niin monta söpöä väriä etten voinu vastustaa kiusausta ni ostinpa sitten neljää eri väriä. No nyt ei ainakaan lopu kesken. Kun lopulta pääsin kotiin niin pitikin jo lähteä pauliinalle kun vietettiin joulut. Eli annettiin meijän ostamat lahjat ja tehtiin joulutorttuja ja juoruiltiin.  Sain noilta lahjaks sellasen kihartimen,oon ettinyt tollasta kaikkialla mutta aina on ollut joko liian paksu tai kapea mutta toi oli just täydellinen toi on 25mm paksu. Sen lisäks sain myös tollaset ihanat olo housut cubuksesta. Nukkumaan pääsi joskus 2-3 aikaan.
Pitkästä aikaa päätin laittaa hiukset kiinni sillä uudella hiusdonitsila. Mulla on siis tosi harvoin hiukset kiinni.
Tältä se näyttää takaa.
Glitterit on siis tiimarista yks kappale makso 1,50e.
 Tollanen kiharrin ja ei ollu pahan hintanen oisko ollu vaan jopa 15e.
Ginassa mä himoitsin noita kaikkia ihania koruja.
Tollaset on ne housut cubuksesta. Ne ei oo ihan noin tumman siniset. Mutta kun valaistus oli niin surkea.
No sunnutaina huolsin mun kynnet. Joulun kunniaks piti tehdä punaiset. Kun mun piti mennä willasta ostamaan vielä joitain joulu lahjoja niin päätin huoltaa ensin vaan toisen käden ja sitten lähdin kohti willaa. Sain onneks sain kaikki lahjat vihdoin ostettua nyt pitää vaan toivoa että kaikki on tyytyväisiä. Ja tarttuhan mulla siinä samassa käteen jotain pientä ittelleni. No kun vihdoin pääsin kotiin ni paketoin pari pakettia ja sitten lenkille. Ja sen jälkeen huolsin toisenkin käden ja lopulta sain ne valmiiks. Nyt pitää tehä vielä pari koulu juttua ja sitten nukkumaan. Enää tää viikko koulua ja sitten on luvassa noin kahden viikon joululoma. Ja tiiän että mulla tulee varmaankin älyttömästi kirjotus virheitä, mutta en huomaa niitä itte mutta yritän kyllä aina korjata :/ 
Tälläset niistä sitten tuli (:

Tigeristä 3e
Myös tigeristä 4e
Hävitin mun hiusharjan joten päätin ostaa uuden Tigeristä 2e ja hius donitsi Glitteristä 6e.


6 kommenttia:

  1. Onks toi koira sun ? Ja seuraatko paljo jää kiekkoo ? :)

    VastaaPoista
  2. Miten toi mytty kiinnitetää päähän ? :)

    VastaaPoista
  3. Ei oo se oli kylässä(: No enpä ihan hirveesti, mutta aina joskus millon tekee mieli(: No se on tosi yksinkertasta ja helppoa voin tehdä videon tai ottaa kuvia miten se laitetaan kun se varmaan selkeyttää asiaa aikas paljon(:

    VastaaPoista
  4. oot oikeesti tosi kaunis ja tosi kiva vartalo sulla<3!!!

    VastaaPoista
  5. tosi kivat kynnet!!

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! (: