sunnuntai 2. joulukuuta 2012

My weekend!

 Perjantaina oli ihan kamala tuuli ja lumi myräkkä ... ja sitten ootettiin vielä ulkona heidin kaa vuokkoa pprrr :/ No tarvittiin jotain ajan vietettä (: No nää oli varmaan ainoot kuvat mitkä ei heilahtanu kun oltiin niin jäässä.

 No kun vuokko oli tullu bussilla niin mentiin meille ja tehtiin tosiaan sille kynnet. Vuokko taisi tehdä siitä jonku postauksen jos kiinnostaa niin eikun täältä katsomaan. No siinä hurahti kivasti aikaa ja siitä lähettiin subway:hin heidin kaa syömäään ja sieltä kulmikseen missä oli sani ja pauliina. Ja sainhan mä tumpelo mun rakkaat Drdeminit rikki kun liukastuin ja kaaduin. Niihin tuli sitten polveen reikä :(  Illalla oltiin oikeastaan vain meillä ja heidi päättikin että se jää meille yöks. Juoruillen se yö meni eteenpäin ja kolmen aikaan päästiin nukkumaan.
Lauantaina herättiin sitten siinä aamulla 11 aikaan. Syötiin ja sellasta ja käytiin heidillä ja valintatalosta kattoo mulle joulukalenteria mutta ei ollu :/ Sit käytiin jäähallilla kun sani ja pauliina oli kattomassa peliä niin käytiin niitä moikkaamassa. Ja siitä kohti keskustaa. Heidin piti käydä kirjastossa niin sillä aikaa kun se etti jtn kirjaa ni mä vähän räpsin kuvia.


Rakastan joulua ja joulu valoja . Kierreltiin ympäri willaa ettien jtn kivaa no kyllähän sieltä jotain löytykin (kuvia myöhemmin). No tuli väsy ja kylmä niin mentiin Cafe Houssiin otin ihanan vaahtokarkki kaakaon NAM :P
Illalla mentiin pauliinalle ja laitettiin ruokaa. Juhlittiin sanin synttäreitä vähän jälki käteen.


Sanin lahja meiltä.
Ja sitten vielä jotain kuvia tältä päivältä. No sää oli ihana vaikka pakkasta olikin -15 astetta. Mutta kun aurinko vähän paistoi ni päivä oli pelastettu. Käytiin hakemassa mulle vielä pari kirjaa willasta sanin kaa kun multa puuttui vielä pari. Ja koitin ettiä kenkiä mutta ei ollut mitään mitkä oisin halunnut tai sitten ei ollu kokoa :(




Noissa puissa oli ihan hirveesti joitain lintuja.

 Sellanen viikonloppu mulla oli ja hauskaa kyllä oli. Toivottavasti teillä oli kivat viikonloput(:
Ainiiin ja toivottavasti ootte muistanu kaikki hankkia joulu kalenterit ja muistanu avata 2 ensinmäistä luukkua (; Hyvät yöt!
-Marty


2 kommenttia:

Kiitos kommenteista! (: