torstai 4. heinäkuuta 2013

Juhannus

Nyt ku mulla on vähä aikaa ku pääsin töistä ni aattelin pikaseen postailla. 
Torstaina vaan laiskottelin katoin telkkaa ja sit meijän naapurit pyys meijät syömään ni menin sinne sitte syömään ja sen jälkeen katoin koko illan vaa Gossib Girl:ä. Perjantaina heräsinki suht aikasin ku oli jääny viikon rytmi päälle ku heränny viikon viideltä ni ei tullu nukkutua myöhään. Mä jopa yritin lähtee lenkille, mutta toi mun varvas oli vielä sen verran kipee että oli ees turha yrittää ni käännyin melkei heti kotia kohti. Sen jälkee lähettii käymää äitin kaa torilla ku piti hakee mansikoita mutta siellä oli loppu ni jouduttiin hakee prismasta. Illalla grillattiin Sanin ja Heidin kaa ja sit lähettii käymää ulkona. 
Illalla ei tullu otettua kuvia. Se vaan unohtu hauskan pidossa. Kyllä me ajauduttiin käymään Järvenpäässä. Lauantaina käytiin vuokraa leffoi Sanin kaa. Oli tarjous 3 leffaa 10€  vip:lle.
Tosin ei me niitä sillon lauantaina katottu,mutta sunnuntai meni leffoi kattellessa. Käytii lauantaina ottaa parit asu kuvat. 
Illalla oli erit vaatteet ku lähettii käymää kavereil Sanin kaa. 
Takki on Onlysta ja makso 69,95€ mutta oli -50% ni hintaa jäi vaan joku 34,94€. Ja huivi on cubuksesta seki oli alessa mutta hinnasta ei oo hajuakaan. 
Siinä se juhannus suunnilleen meniki. 
                    Xoxo Marty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! (: