sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Texmex salaattia ja treeniä!

Nopeesti se viikonlopu taas meni. Ihan ekaks kuvia eilisestä asusta.
Nahkatakki New Yourker
Farkut Dr Demin
Toppi H&M
Kaulakoru Bikbok
Tänään olin aamu päivällä salilla josta menin sitten kauppaan ja siellä ku hetken mietiskelin että mitä söisin sain idean ja päätin tehä texmex salaattia kun muistan ku Liina oli tehny sitä ja näytti hyvältä ni niimpä soitin Liinalle ja kysyin siltä reseptin.
Ensin paistoin jauhellihan ja lisäsin Taco spice mix mauste pussin sekaan.
 Sitte tein ihan perus salaatti pohjan mihin laitoin jäävuorisalaattia,tomaattia, kurkkua, paprikaa, ananasta ja fetaa. Sen jälkeen lisäsin jauhellihan taco soosin ja nachot. Ja valmista! Tää on tosi nopee, helppo ja tietenki tosi hyvää (:
Sitten ruuasta reeniin. Mä käyn siis salilla noin 3-4 kertaa viikossa ja nyt ku on vähän saatu tuloksia näkyviin niin kyllä se vähän piristää saa jatkamaan reenaamista.
Aattelin että aina välillä voisin tehä postauksia liittyen mun reenaamiseen. En nyt löytäny mitään hyvää kuvaa mistä näkee kun mulla ei ollu käsissä mitään lihaksia,  mutta ens kerralla pystyy sitten näihin vertaamaan. Mutta voin koittaa jossain vaiheessa ettiä joitain vanhoja kuvia musta (: Nyt tää tyttö menee lukemaan kokeisiin toivottavasti teillä oli kivat viikonloput ja nauttikaa vielä tästä sunnuntaista (:
Xoxo Marty

5 kommenttia:

  1. oho mitkä lihakset !näyttää tosi kivalta :) ja kauan oot treenannu et oot saanu tommoset?:D vähä hassusti kysytty mut kumminki ymmätsit pointin varmaan?:D

    VastaaPoista
  2. Aina on tullu vähä reenattua mutta kunnon reeniä varmaa vähän yli puol vuotta (:

    VastaaPoista
  3. Wautsi mikä selkä! Aivan uskomaton :)

    VastaaPoista
  4. oho ku on tyttö lihaksikas ! ois tosi kiva jos tekisit vähä useemmin sun treenistä postausta ! kiinnostais:)

    VastaaPoista

Kiitos kommenteista! (: