keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Here again!(:

Moikka taas pitkistä aikaa en oo postaillu kun mun puhelin meni ihan  jumiin launataina kun päivitin siihen sitä uusinta käyttö järjestelmään. No se päätti pimahtaa ja sitten mulla ei ollukkaan puhelinta. No sit äiti kävi  kysyy sieltä liikkeestä maanantaina ni ni oli vaa et no jos sen laittaa huoltoon ni mene 1,5 viikkoo. No ei kiitos. Sit onneks tajusin kysyy yheltä meijän koulun opelta ku se korjaa noita ni se sano, että kokeile sillain että lataat uusimman iTunesin sun koneeseen ja sitä kautta jotenki koittaa saada sen heräämään. No aluks se ai liikkuni mihinkään mut sit se yhtäkkii heräs! No sinne meni kylläki sitten kaikki tiedostot numeroista kuviin :/ Mutta nyt se ainiki pelaa taas!
Musta oli niin ihanaa ku pitkästä aikaa ei satanu viikonloppuna vettä vaan jopa aurinko paisto! :D
Joitain kuvia viikonlopulta :D





Sitten tänään tehtiin sanin kaa suklaa muffineja suklaa kuorutteella.

 Tehtiin ni sellasella ohjeella  mihin tuli :
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
3/4 dl kaakaojauhetta
1 tl leivinjauhetta
0,5 tl suolaa
2 tl vanilijasokeria
1 dl maitoa
2 kananmunaa
1/2 dl öljyä

  ja ohjeet menee näin
Muffinssit: Sekoita ensin kaikki kuivat aineet isossa kulhossa yhteen. Vatkaa toisessa kulhossa kananmunat, öljy ja maito keskenään. Kaada muna-maito-öljy kuivien aineiden joukkoon ja sekoita nuolijalla tasaiseksi. Annostele muffinssivuoalla oleviin n. 12 paperivuokaan taikina ja paista uunissa n. 12 minuuttia 175-asteessa.

Se suklaa kuorrutus oli tosi helppo tehä laitettiin vaan 1 suklaan pala per muffini vielä kun ne oli uunissa ja ihan hetken vaan suli tosi nopeesti sitten vaan levitettiin se kourute. Ja valmista sitten vaan pois uunista ettei suklaa pala siihen pinnalle.








Illen malla sitten vähän salille ja sitten lukemaan kun huomenna ois enkun sano koe sekä joku bilsan pikku koe :/ Ja koulukuvaus, mä en sitten tykkää siitä ei ne kyllä ikinä onnistu :D



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! (: