torstai 11. lokakuuta 2012

BB BB BB


Sh`bam
Olin tänään no tietty zumbassa , mutta sitten kävin kokeilee tollasta uutta Sh`bammia. Se oli kyllä tosi kivaa. Aika saman kaltasta kun zumba (tanssia ja samalla jumppamaista musiikin tahdissa)
Tietenki kyllä vetäjä vaikuttaa tosi paljon. Toiset soittaa biisejä jotka on huonompia ku toiset taas ns hitti biisejä. Mutta ei siitä sen enmpää, kannattaa kyllä käydä kokeilemassa. 

 Niinkun huomaatte jo otsikosta kyseessä on BB-voide :D Oon tykänny käyttää tota esim koeviikol ku on aika kevyttä mutta antaa ihan vähän sävyä ja tasottaa ihon sävyä. No vanha pääsi loppumaan :`(
 No ostinpa sitten uuden JEE! :D 
Niissä oli eri sävyt kun sillon ku otin ton mistä siis on aikaa se oli ihan vasta sillon ku se tuli kauppoihin. Ja sitte oli tullu ihan uutena juttuna herkälle iholle , sekä sitten sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle mikä oli vähän mattasempaa ei jätä niin kiiltäväksi naamaa kun tää minkä ostin. Tämä on siis ihan normaalille iholle (:


Huomiseks pitäs pättää kihartaisko vai pitäiskö suorat (:  No päädyin vähän kiharan puoleen kun ei oo pitkään aikaa ollu kiharia.
Tänään meillä oli koulussa tosiaan koulukuvaus. Jota mä vihaan ne ei sitten ikinä onnistu. Kun pitää kääntää päätä tonne ja nostaa leukaa ylös ja koittaa hymyillä ni eihän siitä mitään tuu :D Niin epä mukava asentoki ni huhu :D Nyt mä meen kattomaan telkkaria ja juomaan kuumaa playmaito kaakaota NAM! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! (: