perjantai 3. tammikuuta 2014

Uudet vuodet vietetty ja uusi vuosi edessä❤

Nyt on joulut ja uudet vuodet juhlittu. Ja menneen talven lumet menny & uudet tuulet puhaltaa (:
Eilen juhlittiin kavereitten kaa uutta vuotta erkylän majalla. Yhet kaverit järjesti siel pippalot mihin oli kutsuttu porukkaa nii siellä oltiin eilen.
Oli ihan sika hauska ilta tai ainaki mulla oli. Pitkästä aikaa oli paljo uusii ihmisiä ketä en tuntenu ennestää ja sitte puoli tuttuja ja hyvät kaverit. Oli siel ihan kiva porukka kasassa!
Shamppanja kuohusas ja musat pauhas ja hauskaa oli!
Sieltä sitte kömmittiin joskus yöllä kotiin tutun kyydillä. Oltiin varauduttu kävelemiseen koska taksin saaminen uuden vuoden aattona ois ollu varmasti aika vaikeeta, mutta sitte saatiin onneks kyyti sieltä pois. Ja päästiin kotiin suihkuu ja nukkuu.
Löysin onneks aleista paidan päälle pantavaks. Tosin toi oli kokoa L mut Heidi sai hyvän idean ja kavennettiin paitaa ku se oli vielä tommonen löysä ni onnistu yllättävän hyvin!(:
Ennen uutta vuotta käytiin myös hesassa Liinan ja Sanin kaa ettimässä niille paitoja uv:ksi. Mä en niinkään lähte ny mukaan shoppailun takii vaan koska mentiin samalla käymää starbucksissa ja ku kaikille tuli hirvee nälkä shoppailusta ni mentiin vapianoon syömään. Eihän me venattu ku noin tunti mut oli se kyl sen arvosta ❤
❤Marty

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommenteista! (: